skip to Main Content
INNEHÅLL

2013

Företagets anläggning har för närvarande en yta på 115 000 kvadratmeter, varav 45 000 inhyser kompletta produktionslinjer med specifik intern teknologiutveckling. Förutom detta tillämpar dess lager- och distributionscenter de mest avancerade logistikmetoderna och stödjer innovativa lösningar som garanterar maximal lönsamhet…

Read more

2003

Vidal tilldelas certifikatet British Retailer Consortium (BRC) och senare, år 2007, certifikatet International Food Standard. (IFS). Båda certifikaten på högsta nivå. Förutom detta har företaget fått godkännande från judiska och muslimska grupper för många av sina produkter, genom certifieringarna Kosher…

Read more

1997

Vidal blir det första företaget att få utmärkelsen ISO 9001, vilket är en tydlig avspegling dess engagemang för produkternas kvalitet, samt standarder för hälsa och säkerhet.

Read more

1992

Tillsammans med denna senaste utveckling, finns det exempel på andra innovativa kreationer som har förändrat godisbranschen för alltid:  tuggummi med brus, tuggummi med mjuk fyllning och gelégodis med mjuk fyllning. 

Read more

1990

Företaget revolutionerade den internationella marknaden med annan produktlansering som bär Vidals omisskännliga signatur - fruktmarshmallows.   

Read more

1989

År 1989 genomförde man omfattande investeringar på produktionslinjerna och andra anläggningar, som ett resultat av företagets progressiva utveckling. Dessa nya ansträngningar ledde till en större internationell närvaro och en förstärkning av den ledande ställningen på den spanska marknaden. 

Read more

1980

På 80-talet var Vidal först med att tillämpa militär teknologi för affärsyften, i sökningen efter nya produktionsprocesser.   Företaget lyckades tillämpa denna teknologi på sina torkkammare som används för godistillverkningen.

Read more

1979

Vidal blev det första företag som tillverkade extruderad lakrits i en kontinuerlig process. Två år senare, 1981, lanserades konceptet med "tegelstenar" för första gången på marknaden. En lakritsprodukt som har blivit en klassiker i godisbranschen och som Vidals konkurrenter senare…

Read more

1975

Tack vare sitt kontinuerliga arbete med att utveckla ny design, patenterar Vidal 1970 den första plastburken att skylta godiset i vid försäljningsstället. Ansträngningarna vad gäller forskning och utveckling har också gjort att Vidal kan fortsätta ta fram nya produkter och…

Read more

1970

Vidal var banbrytande i Spanien inom tillverkning av gelégodis, dragerat tuggummi och marshmallows med och utan choklad.

Read more
Back To Top